Financieringen

Zowel zakelijk als particulier is het mogelijk om te kiezen voor een vorm van financiering. Onze adviseur kan uitrekenen welke mogelijkheden voor u of uw bedrijf van toepassing zijn en hoe uw financiële plaatje er dan uit komt te zien. Bestaande financieringen kunnen wij onderbrengen bij de voor u meest gunstige financieringsvorm.
Voorbeelden zijn:

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening afsluiten kan ingrijpender zijn dan u denkt. Via televisie wordt u vaak een verkeerd beeld voorgeschoteld. Onze adviseur bekijkt eerst uw situatie en zal vervolgens met een goed advies komen over de juiste lening. Het oversluiten van een huidige lening is ook mogelijk.

Doorlopend krediet

Heeft u te maken met fluctuerende inkomsten, waarbij u de ene maand in de schuld staat en de volgende maand weer positief dan kunt u denken aan een doorlopend krediet. U krijgt daarmee de mogelijkheid om tijdelijk in het rood te staan, zonder dat het u veel rente kost.

Financial lease

Deze vorm van lease lijkt het meest op een gewone lening en is voornamelijk bedoeld voor de zelfstandige ondernemer. U heeft echter geen waardeverlies en investeringsrisico. Daarnaast houdt u de liquide middelen vrij voor uw bedrijfsactiviteiten. Met de aantrekkelijke leasetarieven betaalt u maandelijks een laag bedrag, in plaats van een groot bedrag in een keer.